IETM Sofia 2014 – Международна среща за съвременни изкуства
от 16 до 19 октомври 2014 година в НДК София

Тази есен София ще бъде домакин на голяма международна среща с участието на над 450 артисти и културни професионалисти от цял свят – членове на международната мрежа за изпълнителски изкуства IETM. Те ще бъдат тук да се запознаят с български колеги и техните творчески проекти. Основната цел на събитието е в рамките на 4 дни да предложи пространство за споделяне на опит и обмен на добри практики, за създаване на контакти и бъдещи партньорства.

Под формата на дискусии, кръгли маси, представяне на добри практики, работни групи по теми, менторски сесии и др. ще бъдат разисквани най-актуалните теми, свързани с развитието на независимата сцена в световен мащаб.

Пълната програма на събитието можете да видите тук.

Всичко това ще бъде съпътствано от артистична програма, включваща програмата на АСТ Фестивал за свободен театър 2014, представления на държавни театри и специално създадени за събитието арт проекти.

До 26 септември, таксата за участие е 15 Евро, а след това – 50 Евро.

Регистрацията става само онлайн на адрес: ietm.org.

Ако срещате проблем при регистрацията, прочетете насоките тук.

Международната среща в София се организира в партньорство между мрежата IETM, „АСТ Асоциация за свободен театър“, Фондация “Бюро култура” и Фондация „Арт офис“.

Проектът е финансиран от Столична програма „Култура” на Столична община за 2014 г.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Министерство на културата на Република България.

За повече информация и регистрация за участие: ietm.org

Станете наш приятел във фейсбук!