АСТ Фестивал за свободен театър 2018

POST-POST

oт 19 до 25 октомври 2018г. в гр. София

______________________________

БЪЛГАРСКА АРТИСТИЧНА ПРОГРАМА – ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

______________________________

МЕЖДУНАРОДНА АРТИСТИЧНА ПРОГРАМА – ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

______________________________

Уморени от тривиалното и в търсене на изненадващото обявяваме начало на осмото издание на АСТ Фестивал за свободен театър. POST-POST време на непознатото. За осма година театралната платформа е в търсене на новите форми и експеримента в изкуството.

Какъв е пулсът на света днес? Каква е честотата му? Измерим ли е този ритъм изобщо? Къде стоим в тази паяжина от постове – през съзвездия от смисли като „постмодернизъм“, „постдраматично“, „постдигитално“, до постовете в социалните мрежи, оплитащи ни в безкраен поток от информация? Ние не знаем, но опитваме, търсим, откриваме.

И някъде между безкрайните кликове, откриваме на живо. С 8 български представления (от последната година) и 4 международни театрални спектакъла от Германия, Франция, Израел и немско-балканска копрудукция. Със съвременно, будно, смело изпълнителско изкуство.

АСТ Фестивал ежегодно представя съвременния театър, танц и пърформанс – като ярки представители на времето на откривателство, без да запитва дали те са отговори или въпроси.