Ефективната комуникация – мисията възможна!

Уъркшоп за комуникации
Ружа Загорска (България)

За уъркшопа
Как да достигнем до по-широка аудитория? Как да изберем най-подходящите инструменти и канали за комуникация? Как да представим проекта си успешно?

Ефективната комуникация е мисия възможна и умелото й използване е от ключово значение за успешната реализация на всеки проект. Какво е необходимо, за да постигнете всичко това, как да подходите, за да имате максимален резултат и най-важното какви очаквания да имате – това ще са само част от въпросите, на които ще получите отговори по време на тази работилница.

Ружа Загорска работи в сферата на маркетинга и комуникациите повече от 20 г., реализирайки редица успешни кампании за брандове и компании като: Coca-Cola, LIDL, Telenor, Microsoft, HP, Nivea, ЗАГОРКА, Siemens, Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, National Geographic, ELLE, Cosmopolitan и много други. Тя е магистър по Финанси, с редица специализации в областта на Маркетинг и комуникации и в момента заема длъжността изпълнителен директор на SiteMedia Consultancy, агенция за класически и иновативни комуникации. През 2017 г. Ружа Загорска беше отличена в престижната категория “Media Relations Professional of the Year” от една от най-авторитетните световни медии за комуникации – PR News.

 

Къде: Сцена Дерида
Кога: 20.11.2021
Продължителност: 15:00 – 18:00
Билети 20 лв.
Брой участници: до 20

Форма за регистрация