Караоке нощ

Пърформанс с интерактивни елементи на музикални изпълнения и игри с публиката
Паник Бутон Театър (България)

Проектът се фокусира върху отвъд-стериотипното възприятие на другия, дава възможност за изява на своите зрители и ги насърчава да се вгледат в начина, по който общуват и се представят пред другите.

Това е пърформанс-провокация в бар-среда към тези, които ще се осмелят да влязат в ролята на една по-различна версия за самите себе си.

Спектакълът включва KJ – водещ на вечерта – актьорски изпълнения, участие на публиката и гост-певци. Водещи акценти в реализацията са изборът на песни, диалогичността, използването на Караоке и усещането на публиката като зрители и същевременно участници, взимащи решения и представящи себе си.

Компанията Паник бутон театър е основана през 2014 г. от българския режисьор Василена Радева и установения в България американски артист Нейтън Купър.

Мисия на Паник бутон театър е да създава и разпространява качествено, социално-ангажирано изкуство, да изследва и популяризира в България световни артистични практики с хуманитарна, социална, обучителна и екологична насоченост. Чрез пърформанси, социално-артистични и мултижанрови проекти, организацията се стреми да създаде уникално културно преживяване.

Автор и режисьор: Нейтън Купър
Консултант режисьор: Василена Радева
Сценограф и костюмограф: Елена Шопова
Актьори: Елена Димитрова, Вяра Коларова, Георги Георгиев и Богдана Котарева
Музикант, озвучител и KJ: Емилиян Гацов – Елби

Къде: Сцена Дерида
Кога: 15.11.2021/ 18:30
Продължителност: 2 до 5 часа. Необходимо е пространството да е отворено през цялото време. Публиката няма нужда да присъства на цялото случване и е свободна да идва и да си отива, както пожелае.
Билети: 15 лв. / 12 лв. с намаление