Homecoming (Завръщане)

онлайн пърформанс-игра

Германия

24 октомври
2 представления: от 13:00 ч. и от 21:00 ч.
Къде: онлайн / от вкъщи
Времетраене: зависи от играта и участниците, между 1,5-2,5 ч.
Език: английски
Брой участници: 30 на представление
Билети: 15 лв., онлайн продажба тук: http://t.me/machina_eX
ВНИМАНИЕ: Закупуването на билети и участието в представлението се случва изцяло през TELEGRAM от вашия компютър. По-долу ще намерите по-подробна информация.
––––––––
ЗАВРЪЩАНЕ
Концепция: machina eX, Германия
Режисьор: Ив Регенас
Технически мениджмънт: Ласе Марбург

ЗАВРЪЩАНЕ е най-новата продукция на немската компания Machina Ex – онлайн пърформанс-игра, която отразява настоящата пандемична обстановка и може да се гледа и съпреживява изцяло от компютъра вкъщи. Представянето в рамките на ACT Фестивал за свободен театър / ACT Independent Theatre Festival и Sofia Game Night е премиера извън Германия.

„Вече е есен в дългата година на пандемията. Млада жена се завръща в родното си село, защото вече не може да си позволи наема в големия град. Агенция изпраща дебели писма до всички европейски домакинства, за да направи оценка на устойчивостта на населението по време на криза. А в интернет възниква движение, което възхвалява доброволното себеотрицание като начин на живот, алтернативен на копнежа по релаксация. В Homecoming зрителите си остават вкъщи заедно. От там те се отправят да изследват една история, която достига далеч отвъд собствените им четири стени, в познати и далечни пространства в интернет, представления на живо и чат сесии.“
КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ?
Стъпка 1: Инсталирайте безплатното приложение TELEGRAM на вашия лаптоп: https://desktop.telegram.org
Стъпка 2: Последвайте този линк: http://t.me/machina_eX
Стъпка 3: Въведете в отворилия се чат-прозорец думата „Sofia“, а след това следните данни: име, еmail и адрес за доставка. Ще получите в чата линк за закупуване на билет и повече инструкции, ако имате нужда от помощ.
КАКВО ВИ Е НЕОБХОДИМО ЗА УЧАСТИЕ?
– лаптоп или настолен компютър
– достъп до интернет
– инсталирано приложение TELEGRAM
– уебкамера (не е задължително)
КАКВО СЛЕДВА?
След като закупите билет, остава да чакате поща! Непосредствено преди представлението ще получите пощенски пакет с указания и първи „следи“ за играта.
На 24 октомври ще ви очакваме в началния час на линия в TELEGRAM. От там започва приключение, което със сигурност не сте преживявали досега..