АСТ Асоциация за свободен театър обявява
Отворена покана за участие в десетото издание на
АСТ Фестивал за свободен театър
(16– 23 октомври 2020 г.)

За десета поредна година, АСТ – Асоциация за свободен театър, отправя покана към независими организации и артисти в сферата на изпълнителските изкуства за участие в най-големия фестивал на свободната изпълнителска сцена в България. Очакваме вашите предложения за независими авторски проекти, които са имали или ще имат премиера в периода от януари 2019 до 10 октомври 2020.

Поради необичайната ситуация, в която наред с други се озова и нашият сектор, решихме тази година да адаптираме условията за кандидатстване като разширихме допустимото време за създаване на спектакли с една година назад. Кандидатствалите вече продукции, които желаят да го направят наново,могат да си спестят ново попълване на формата – достатъчно ще е да заявят желанието си.

За юбилейното десето издание на фестивала, селекцията е поверена изцяло на Управителния съвет на АСТ Фест. Това се отнася както за специално поканените за участие български и чужди продукции, така и за селекцията от кандидатствалите по отворената покана. Съдържанието на фестивала отново ще включва и актуална образователна програма, уъркшопи, обучения и публични дискусии.

За да кандидатствате, изпратете попълнен формуляр за участие до 10 август 2020 г. на имейл act@actassociation.eu.

Изтегли Формуляр

За повече информация не се колебайте да се свържете с нас на същия имейл.