ЕДНОДНЕВЕН УЪРКШОП С РАХЕЛ БАРА (ГЕРМАНИЯ), ИДА ДАНИЕЛ (БЪЛГАРИЯ), АНА ДУБЛЙЕВИЧ (СЪРБИЯ), ФРИДА ЛАУКС (ГЕРМАНИЯ) И ЗРИНКА УЖБИНЕЦ (ХЪРВАТИЯ)

21.10 (неделя)
11:00 – 16:30
Център за култура и дебат “Червената къща”
(Ул. „Любен Каравелов“ 15)

За нас е удоволствие да ви приветстваме топло, с перспектива за покачване на температурите, да прекарате част от деня заедно с нас и да преживеете някои от споделените практики, които ни съпътстват в нашето представление „STILL TO COME a feminist pornscape“.

Искаме заедно да поемем към удоволствието. Искаме заедно да минем отвъд двата полюса и вертикалния релеф и вместо тях да преживеем лъст към това, което никога няма да свърши. Искаме да споделим пространство, в което всички желаем другояче.

По време на работния процес събрахме практики около темите мекота, множественост, отвъдност, лъст към предстоящото удоволствие, разпадане и събиране наново. Сега искаме да ги споделим с вас.

Каним ви да танцуваме заедно с отворите на задниците си и след това да се изгубим сами сред себе си и любовна ни история без край. Иска ни се да чатим сексуално точно както през 1996та, така че детските ни същества да се слеят в едно единствено въображаемо “аз”, което мутира по възраст и пол, за което девствеността не е нищо повече от зодиакално състояние.

Уъркшопът е отворен за широка аудитория. Молим кандидатите да участват да изпратят имейл за регистрация на registration@actassociation.eu, с кратък отговор на следното: „моля, опишете накратко интереса си към порното, танца, живота или към нас“.