Дата и час: 16 ноември, четвъртък, 15:00 – 17:00 ч.

Работен език: Английски

Място: Move.bg

Адрес: ул. „Сердика“ 20

АСТ Фестивал за свободен театър ще реализира прототип на “АКТИВНO ПАРТНЬОРСТВО – проект за развитие на млади професионалисти и обмен на практики между Берлин и София. В тазгодишното издание представяме демо версия 1.0. на Менторска програма за изпълнителски изкуства под надслов „Match point”.

След предварително отворена покана и селекция на 3-ма млади професионалисти в областта на мениджмънта и продуцентството се планират 3 АСТивни дни за споделяне на опит, знания, умения, емоции и контакти в пряко взаимодействие с 3-ма утвърдени мениджъри от средата. Те заедно ще се потопят в интензивни фестивални дни с всички международни срещи, презентации, спектакли и дискусии.

На 16-ти ноември от 15ч. ще споделят повече за своето преживяване и смислено взаимодействие.

Със специалното участие на и публично представяне на “Менторската програма за изпълнителски изкуства” на Performing Arts Program (PAP) от Томас Фабиан Едер и Сабрина Апитц

Ментори в пилотния вариант на програмата „Match point”  ще бъдат Гергана Димитрова (ОСАИК “36 маймуни”), Елианна Лилова (One Dance Week) и Неда Соколовска (Студио за документален театър VOX POPULI).

* “АКТИВНO ПАРТНЬОРСТВО – проекта за развитие на млади професионалисти и обмен на дори практики между Берлин и София” е инициатива в партньорство с Performing Arts Program (PAP), Performing Arts Festival (PAF) /Берлин/, АСТ Асоциация за свободен театър и АСТ Фестивал за освободен театър /София/ с подкрепата на Гьоте-институт София.