АСТ Асоциация за свободен театър

обявява

Отворена покана за участие в седмото издание на АСТ Фестивал за свободен театър

(11 – 17 ноември 2017г.)

 

Поканата е отправена към независими организации и артисти в сферата на изпълнителските изкуства.

Очакваме предложения за независими авторски проекти, като:

готови спектакли, които се представят в момента и/или са създадени в периода ноември 2016 – ноември 2017

– проекти, които ще бъдат с премиера преди или по време на Фестивала

 

За да кандидатствате: изпратете попълнен формуляр (можете да изтеглите от ТУК)  за участие до 15 септември 2017 г. на адрес act@actassociation.eu. (subject: ACT Festival 7 + име на продукцията).

За втора година АСТ Фестивал за свободен театър подготвя своето международно издание, което ще посрещне 4 чуждестранни спектакъла и ще завихри свободната изпълнителска сцена в цели 7 фестивални дни! Събитието ще предложи една по-широка и все по-необхватна театрална реалност .

Артистичната програма за 2017-та ще включи: 8 спектакъла, представителна селекция от българската изпълнителска сцена за периода 2016-2017-та година и 4 международни театрални пърформанса от Германия, Франция, Великобритания и Израел.

Фестивалът традиционно ще предложи и интересна Образователна програма с: уъркшопи, обучения за професионалисти и публични дискусии, както и Вечерна програма с концерти и неформални срещи.

Основна локация за събитието отново ще бъде ДНК – пространство за съвременен танц и пърформанс в НДК, като в същото време София ще се превърне в театрална сцена, на която спектакли се появят и в неочаквани пространства.

 

Очакваме вашите предложения за селекцията от свободни проекта, които ще бъдат избрани от независима комисия и включени в програмата на събитието.

 

За повече информация се свържете с нас на адрес: act@actassociation.eu

Или потърсете Христиан Йовчев (координатор на АСТ Фестивал): +359 88 9430660

 

*All rights reserved of the photo © AΦE www.aoiesteban.com